• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


LUONNONKIMPPU MARRASKUUSSA | NOVEMBERBUKETT FRÅN NATUREN

20.11.2015


Kun oikein tarkkaan katselee niin löytyyhän tässä tasaisen harmaassa ja suhteellisen värittömässä marraskuussakin pieniä väripilkkuja kuten nuo ruusunmarjat ja muutamat vihreät lehdet. Kuten eilen mainitsin niin minua on alkanut pienesti jo jouluttamaan ja nuo ruusunmarjan oksat liittyivät yhteen koristeideaan jonka näin Pinterestissä jo vuosi sitten. Kuvassa oli ruusunmarjaoksat joihin oli pujotetti siro ja kaunis valosarja. Kuva oli niin kaunis että tämä mielessä lähdin minäkin samaa ideaa toteuttamaan.

----------

Om man tittar riktigt noggrant så kan man se små glimtar av färg också i denna rätt så gråa och färglösa november-månad, liksom dessa nypon med några gröna blad. Som jag igår nämnde så börjar  en pytteliten julkänsla infinna sig och de här nyponkvistarna var en del av ett julpynt jag hade i tankarna. Såg redan för ett år sedan en underbar bild på Pinterest, det var en nyponkvist som dekorerats med en skir ljusslinga och med den bilden på näthinnan gick jag ut och hämtade några nyponkvistar jag också.Mutta eihän siitä mitään tullut, ei ainakaan sellaista josta minulla oli mielessäni kuva. Hermot meni ja hetken siinä valonauhaa selvitellessäni olisi tehnyt mieli viskoa oksat valoineen ulos ovesta. Minulle kovin tyypillinen piirre on että kun olen saanut jonkun vision tai idean niin onhan se kokeiltava, sitten kun se ei oikein mene niin kuin olin ajatellut niin mökötän hetken itsekseni, hassua, tiedän :) Mökötettyäni hetken nappasin kuitenkin muutamat kuvat oksista ja sen hetken tunnelmasta olohuoneessa, ei hassumpaa näinkään.

----------

Men det blev ju inte alls som jag tänkt mig. Blev nästan lite sur och fick lust att slänga ut kvistar med belysning och allt där medan jag försökte reda upp ljusslingan som såklart trasslat till sig. Typiskt mig är att får jag en vision eller idé så måste det ju bara helt enkelt prövas och sen då det inte lyckas som jag tänkt mig så kan jag suras en stund för mig själv, lite små löjligt, jag vet :) Men efter att jag surats en stund så knäppte jag några bilder i alla fall på grenarna som dom är och lite stämningsbelysning i vardagsrummet, inte så dumt så här heller :)


Tyttären kanssa olemme jo käyneet hakemassa sisälle uudenlaisia oksia seuraavaa koristeideaa varten, saa nähdä kuinka se sitten onnistuu :)

 Vielä on pikaisesti tartuttava imurin varteen ennen kuin voi heittäytyä "fredagsmysin" vietäväksi.

Tunnelmallista perjantai-iltaa <3

----------

Vi har redan hämtat in andra sorters grenar med dottern för nästa juldekorationsidé, få se hur den lyckas :)

Ännu en snabb sväng med dammsugaren innan man får slänga sig in i fredagsmyset.

Önskar en stämningsfull fredagskväll <3

| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

6 kommenttia:

 1. Miten tunnelmallisia kuvia! :) Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, ihana kiitos sinulle <3 Ihanaa viikkoa <3

   Poista
 2. Oi kuinka ihania kuvia! Aina ei idea ja toteutus kohtaa täälläkään, mutta mielestäni tuo yksinkertainen versio on todella kaunis! Oikein mukavaa viikonloppua sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos <3 Näin se on, aina lopputulos ei vastaa odotuksia ja usein on niin että se yksinkertaisin on myöskin se kaikista kaunein versio. Ihanaa viikkoa sinulle <3

   Poista
 3. Oi ei.... tiedän niin tuon tunteen. Kun joku idea ei mene ihan putkeen. Minkä kiukun siitä saankaan :D eli tuttua täälläkin :)

  Mutta kaikesta huolimatta näyttää kimppu noinkin todella kauniilta ja kuvat todella tunnelmalliselta :) <3

  Mukavaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on kyllä jännä se pieni kuikku kun tulee kun ideat ei oikein toteudu niin kuin oli ajatellut :) mutta sitten kohta taas uusien ideoiden pariin :)

   Ihanaa viikkoa sinulle <3

   Poista