• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


TÄSSÄ JA NYT | HÄR OCH NU

18.10.2015


Syysloma vetelee viimeisiään tältä erää ja huomenna alkaa arki, oikein mukavaa sekin omalla tavallaan, ilman arkea ei olisi lomaakaan. Meillä on ollut mukava viikko ja varsinkin tämä pidennetty viikonloppu koko perheen kesken on ollut ihana. Perjantaina olimme elokuvissa katsomassa Onnelia ja Annelia, suloinen hyvänmielen elokuva. Itse ihailin eniten tunnelmallisia talvimaisemia, ihanaa lavastusta sekä puvustusta, voisin muuttaa siihen ylisöpöön mökkiin heti :)

------------

Höstlovet sjunger på sin sista vers för den här gången och imorgon är det vardag igen, trevligt det också på sitt sätt för utan vardag skulle det ju inte finnas några lov heller. Vi har haft en skön vecka och speciellt den här långhelgen har varit extra mysig då hela familjen varit samlad. På fredagen blev det bio och vi tittade på den finska filmen Onneli och Anneli (Ada och Glada), fin film i härlig vintermiljö med vackra scenografier och kläder mm. Jag kunde flytta in i den lilla söta stugan direkt :)
Eilen käytiin Helsingissä katsomassa suurkaupungin vilinää ja minä poikkesin tietenkin muutamissa sisustusliikkeissä. Helsingissä on mukava käydä mutta nautin myös suunnattomasti sen jälkeen kotiintulosta tänne saariston rauhaan maalaismaisemiin. Iltapäivällä mentiin ulos pihalle tekemään vielä muutamat syyshommat pois alta ja hetken päästä mies ehdotti jos tehtäisiin nuotio ja paistettaisiin makkarat. Tuumasta toimeen ja mies sytytti tyttären kanssa nuotion, itse seurasin heidän puuhia ja tunsin ääretöntä kiitollisuutta näistä kahdesta rakkaimmasta elämässäni. 

Mies haki meille lasilliset punaista ja siinä me istuimme metsän laidalla omalla takapihallamme, seurasimme kun tytär innoissaan heitteli lisää puita nuotioon ja aurinkoa joka hiljalleen laski lokakuisessa illassa. Miehen kanssa puhuttiin että lämpöasteissa ei tainnut olla suurta eroa eilen ja juhannuksena jolloin meillä oli nuotio edellisen kerran.

------------

Igår var vi en sväng till Helsingfors och andades lite storstadsluft och jag måste ju titta in i några små butiker också. Trevligt att ibland åka in till storstaden men det känns minst lika härligt att få komma hem till skärgårdens lugn igen efter det. På eftermiddagen gick vi ut i trädgården för att göra ännu några höstsysslor där ute, efter en stund tyckte maken att vi skall göra upp en brasa och grilla korv. Han och dottern tände en brasa och jag satt där och tittade på dessa två med stor tacksamhet, mina käraste och dyrbaraste. 

Vi tog ett glas rött och satt där vid barasan, såg på dottern som ivrigt höll brasan vid liv och solen som sakta gick ner i oktoberkvällen. Sa med maken att det var nog säkert ingen större skillnad på värmegraderna igår och på midsommaren då vi sist hade en brasa.


Nämä ovat niitä pieniä hetkiä elämässä jotka ovat niin tärkeitä, olla läsnä hetkessä, tässä ja nyt. Vaikka tiedostan että aina täytyisi muistaa elää hetkessä niin monesti se on helpommin sanottu kuin tehty ja joskus tuntuu oikein pelottavalta kun muistaa sen tosiasian että elämä on ihan oikeasti tässä ja nyt, mennyttä aikaa tai hetkeä ei saa koskaan takaisin. 

Näillä tunnelmilla ja kuvilla toivotan ihanaa sunnuntaita ja muistakaa aina silloin tällöin pysähtyä, sulkea kännykät ym. ja nauttia hetkestä kaikilla aisteilla, se tekee hyvää. 

Huomenna tartun haasteeseen ja kurkistetaan meidän kodin lempinäkymään.

Huomiseen!

------------

Det här är de små stunderna i livet som har så stor betydelse, att leva här och nu, närvarande i stunden. Även om jag vet att man ska leva i stunden så är det ofta lättare sagt än gjort och ibland blir jag riktigt till mig då jag inser att livet faktiskt är här och nu, just den här stunden, tider och stunder som varit kommer aldrig mer igen.

Med dessa bilder och denna stämning önskar jag er en härlig söndag och kom ihåg att ibland stanna upp, stänga av mobilen mm. och bara vara, närvarande i stunden med alla sinnen, det gör gott. 

Imorgon tar jag tag i en utmaning jag fått och då tittar vi på vilken som är min favorit vy här hemma.

Tills dess!

| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

5 kommenttia:

 1. Ihan mahtava postaus! <3 Hetkeen pitää ehdottomasti osata tarttua. Itse huomaan liian harvoin siinä onnistuvan täydellisesti. Ajatuksena kyllä, mutta se että oikeasti ottaa hetken omakseen tai yhteiseksi ja siitä todella nauttii ilman mitään häiriö tekijää niin niissä hetkissä on taikaa, ihanuutta. Arjenkin keskellä! <3

  Kaunista sunnuntaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis <3 Juuri näin se on minullakin että tiedostan asian mutta usein ajatukset ym. ovat jossain muualla ja liian usein tulee elettyä sitä kuuluisaa "sitten kun" elämää. Varsinkin nyt some-aikoina ym. on erityisen hyvä välillä muistaa sammuttaa kaikki ne ja olla vain hetkessä <3

   Ihanaa viikkoa sinullekin <3

   Poista
 2. Voi kuinka ihana tunnelma näissä kuvissa, mukavaa syyspäivää <3

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka ihana tunnelma näissä kuvissa, mukavaa syyspäivää <3

  VastaaPoista