• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


KAUNIS AAMU LOKAKUUSSA | EN VACKER MORGON I OKTOBER

10.10.2015


Hyvää lauantaiaamua!

Kiireetön ja rauhallinen aamu jolloin saa juoda aamukahvia rauhassa lehteä lukien. Lokakuu on tarjonnut parastaan ja meitä on nyt toden teolla hemmoteltu kauniilla aamuilla ja tuosta keittiöpöydästä on saanut seurata upeita auringonnousuja nyt monena päivänä.

----------

God lördagsmorgon!

En lugn och skön morgon utan att man behöver passa tider och man får dricka sitt morgonkaffe länge och väl. Oktober har verkligen gett oss sitt bästa och här vid köksbordet har vi fått följa med de finaste soluppgångarna i flera dagar.Vielä on kaupasta löytynyt kotimaisia omenoita ja niistä on muutaman kerran syntynyt omena-kaurapaistosta, helppoa ja hyvää. Syksyisempää ilmettä keittiöön pehmeillä taljoilla, vaikka harvoin niille ehtii itse istahtaa ennen kissaa.

----------

Ännu har det funnits inhemska äppel till hands och av dem har jag några gånger gjort äppel med ett täcke av havregryn, enkelt och gott. Några fluffiga och varma skinnfällar har fått komma fram, fast man hinner knappt själv sätta sig på dem innan katten är där och gosar.


Muu perhe nukkuu vielä sillä heräsin itse poikkeuksellisen aikaisin kun piti olla ajoissa tilaamassa vähän tuotteita Hulluilta Päiviltä. Taidan nyt keittää kahvit ja nauttia hiljaisuudesta, ainut mikä tällä hetkellä kuuluu on kissan kehräys.

Mukavaa lauantaita!

----------

De andra i familjen sover ännu eftersom jag steg ovanligt tidigt upp idag för att vara lördag då jag skulle beställa några saker från Galna Dagarna, bäst att vara ute i god tid där. Nu ska jag koka en panna med kaffe och njuta av tystnaden, just nu hörs endast katten som spinner.

Trevlig lördag!

| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

6 kommenttia:

 1. Aivan ihana tuo taljaaaa!! Siis niin kaunis!! Piti oikein muutaman kerran katsoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan "vaan" Ikean talja, oli viime vuonna joulunavauksessa tarjouksessa, taisi maksaa jotain 15 euroa/kpl :) (Tämä ei ole se ludde -talja vaan sköld nimeltään ja vähän pienempi malliltaan) Mukavaa sunnuntaita <3

   Poista
 2. Voi kuinka kaunista :) minäkin ihastelin tuota taljaa, ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Talja on Ikeasta, viime vuonna joulunavauksessa tarjouksessa ollut, pienempi kuin se ludde-talja, tämä oli nimeltään sköld ja maksoi peräti jotain 15 euroa :) Ihanaa sunnuntaita <3

   Poista
 3. Voi huokaus <3 tuota kauneutta :) aivan upeita tunnelmia olet tallentanut :)

  Kivaa lauantaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle <3 Tunnelmallista sunnuntaita <3

   Poista