• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


PERJANTAIKIMPPU JA HERKUT | FREDAGSBUKETT OCH GODIS

11.9.2015


Perjantai ja perinteinen perjantaikimppu sekä perjantaiherkut. Arjen ja syksyn myötä perjantait saavat  jälleen ihan eri merkityksen kuin kesällä.

----------

Fredag och en traditionell fredagsbukett samt fredagsgodis. I och med vardagen och hösten får fredagarna igen en helt annan betydelse än om sommaren.
Sorruin minäkin mainoksen uhrina näihin Fazerin uutuuslakuihin, kukaan joka lukee blogeja tai on Instagramissa tuskin on pystynyt välttymään näistä uutuuksista :) Paketit on kyllä todella herkut ja toivottavasti sisältö myös, illemmalla maistetaan.

----------

Behövde ju köpa av dessa Fazers nya lakritsar jag också, man har just inte kunnat undgå att lägga märke till dem på bloggar och Instagram :) Gillar förpackningen jätte mycket och hoppas innehållet är lika gott, det får vi se senare ikväll då vi smakar på dem. Pitkästä aikaa oikein kaupan kukkia maljakossa, en voinut Lidlissä vastustaa noita vaaleanpunaisia eustomia ja sekaan valitsin perinteistä krystanteemia sekä ruusuja.

Tunnelmallista perjantaita ja aurinkoisen lämmintä syysviikonloppua.

----------

Blev butikens blomster i vasen den här fredagen, länge sedan det hände sist men kunde inte motstå de vackra ljusröda eustoma-blommorna på Lidl igår och med fick också komma krysantem samt rosor.

Mysig kväll och ett soligt och varmt höstveckoslut.

| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

5 kommenttia:

 1. Ei nuita lakuja ole todella voinut vastustaa ;-) Täällä on maistettu pussista, ja seuraavalle viikonloppu vapaalle laatikko ;-)
  Ihanat perjantai kukat! <3

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä on kyllä näkynyt niin paljon kaikkialla ja täytyy myöntää että paketit ovat todella onnistuneet eikö sisältökään hassumpaa ole :)

   Mukavaa alkavaa viikkoa <3

   Poista