• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


PUUTARHA ELOKUUSSA | TRÄDGÅRDEN I AUGUSTI

17.8.2015


 Elokuu tarjoaa parastaan, niin säässä kuin puutarhassa. Ruusut ovat kukkineet nyt jo varmaan yli kuukauden ja lisää nuppuja tulee koko ajan. Kostea kesä sai tänä kesänä kasvihuoneen ympärille perustetun kukkapenkin kukoistamaan ja kaikki kasvit ovat todellakin kasvaneet kovaa vauhtia. Penkissä on juuri nyt se hakemani tunnelma, hieman villi ja vapaa. Päiväkakkara joka alunperin on eksynyt pihaamme vahingossa on ilahduttanut meitä kukkimalla koko kesän, se on kova leviämään mutta ei se haittaa. 

Omenapuu teki ensimmäistä kertaa valtavasti omenoita mutta valitettavasti ne ovat pääosin niin matoisia että osa mätänee jo puuhun, silti elättelen toiveita että oman puun omenoista saisimme edes yhden piirakan leivottua. Viinimarjat on jo noukittu ja mehustettu sekä polttopuut pinottu varastoon talven varalle. Osan huonoksi menneistä kesäkukista vaihdoin viikonlopun aikana krysanteemeihin, niissä on syksyn tunnelma jo ihan selkeästi kuten ilmassakin, vaikka päivät ovat lämpimiä niin syksyn aistii jo ulkona vallitsevassa tunnelmassa. Nyt kierros kastelukannun kanssa vielä ennen iltapuuhia.

Ihanaa viikon jatkoa, nauttikaa auringosta!

----------

Augusti bjuder på det bästa, så väl som i väder som i trädgården. Rosorna har blommat redan i över en månad och mer knoppar kommer det hela tiden. Den nya blomrabatten vid växthuset har tyckt om den blöta sommaren och allting har vuxit till sig rejält. I rabatten finns nu den känslan jag var ute efter, lite lagom vilt och fri vuxet. Prästkragen som ursprungligen kommit till trädgården av misstag har blommat precis hela sommaren, den är en rackare på att sprida sig, men det gör inget.

Äppelträdet hade så mycket äppel i år, aldrig tidigare har det haft så mycket, men tyvärr är nästan alla äppel maskätna och ruttnar bort, ändå hoppas jag fortfarande att vi ska kunna baka ens en paj av egna äppel i höst. Vinbären är redan plockade och saftade, veden är är klar inför vinter den också. Under veckoslutet böt jag ut några dåliga sommarblommor till krysantemer, de är så höst över dem tycker jag. Trots att dagarna är varma och fina så känner man hösten i luften och ljuset som är just nu. Nu en tur med vattenkannan ännu innan vi tar kväll.

Trevlig fortsättning på veckan, njut av solen!| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

9 kommenttia:

 1. Näistä kuvista voi niin aistia tuon ihanan tunnelman <3 aivan hurmaava <3

  Kaunista iltaa <3

  VastaaPoista
 2. Nuo ruusut ovat upeita ♡ Näistä kuvista tulee kyllä kauhea ruusukuume :) Mikähän tuo neljännen kuvan ruusu mahtaa olla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruusut ovat kyllä niin upeita <3 Ruusu kuvassa on köynnösruusu New Dawn, aivan hurmaava. Saa vaan nähdä miten pärjäävät talven yli, tuo New Dawn on uusi meille :)

   Poista
 3. Kauniita kukkakuvia! Alkoi tehdä heti mieli lähteä kameran kanssa kukkapuskia kiertämään pitkästä aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kukkia on niin ihana kuvata ja eri valolla saa niin erilaisia kuvia. Täytyy kuvata kukkia nyt niin kauan kuin niitä riittää :)

   Poista
 4. Ihania kuvia, oikein mukavaa uutta viikkoa <3

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia, oikein mukavaa uutta viikkoa <3

  VastaaPoista