• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


PERJANTAI JA PUHTAAT LAKANAT | FREDAG OCH RENBÄDDAT

28.8.2015

 Perjantai ja puhtaat lakanat sängyssä, parhautta saunan jälkeen pujahtaa puhtaisiin lakanoihin. Varsinainen sadepäivä oli tänään mutta luonto kiittää, oli jo päässyt todella kuivaksi. Nyt illaksi sade väistyi ja tilalle saatiin ihana aurinko mieltä piristämään.

----------

Fredag och renbäddat i sängarna, det är skönaste känslan att efter bastun krypa ner under rena och svala lakan, Vilken regning dag vi haft idag, men naturen tackar för det hade nog hunnit bli så torrt där ute. Nu till kvällen sprack molntäcket upp och vi fick den alltid lika glädjande solen på besök igen.

 Syksyn ensimmäinen flunssa on saapunut taloon, viime viikolla mies oli jo kuumeessa ja kamalassa yskässä ja tänään tytär heräsi nuhanenänä ja kurkku kipeänä.

----------

Höstens första förkylning har kommit för att hälsa på, maken var förra veckan i feber och hosta och idag vaknade dottern med en snuvig näsa och ont i halsen.


 Vielä puutarhasta riittää kukkia sisälle asti maljakkoon ja pelastin jo eilen illalla muutamat ruusut, kellot ja laventelit sisälle ennen sateita. Voi, miten tätä kukkien sisälle hakemista suoraan puutarhasta tulenkaan kaipaamaan talvella.

----------

Ännu finns det blommor i trädgården som man kan plocka in, sprang ännu igår kväll ut för att rädda några rosor, klockor och lavendel innan dagens regn. Oj, så jag kommer att sakna det här på vinter med att kunna gå ut och plocka in en bukett direkt från gården.

 Kesähattu on saanut antaa tilaa syksyn huiveille ja villatakeille naulakoissa.

----------

Sommarhatten har fått ge plats till höstens halsdukar och tröjor på knaggorna.

 Se olisi elokuun viimeinen viikonloppu ja monessa paikassa taidetaan viettää ikään kuin kesäkauden päättäjäisiä. Täälläpäin vietetään muinaistulien yötä jolloin rannoille sytytetään kokkoja, ei kai niin suuressa mittakaavassa mutta kuitenkin jossain näin jotain mainoksia tapahtumista. Meillä taidetaan virittää kasvihuoneeseen sähköt valoihin ja varmasti jokunen lyhtykin kaivetaan jo esille, illat hämärtyvät jo aikaisin nykyään.

Ihanaa ja tunnelmallista viikonloppua!

----------

Sista helgen i augusti har vi nu och på många ställen firar man väl en sorts sommaravslutning. Här i trakterna firar man forneldarnas natt och tänder brasor kring stränderna, inte kanske i så stor utsträckning, men har nog sett några reklamer på olika evenemang som ordnas i helgen. Tror vi ska ta och fixa med el till lamporna i växthuset och så får säkert också en och annan lykta åka fram, det skymmer redan tidigt om kvällarna.

Önskar en trevlig och stämningsfull helg!

| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

6 kommenttia:

 1. Tuo makuuhuone on kyllä niin kaunis! <3 Ihanan rauhallinen, ja kauniisti sisustettu :-) Nuita seinälamppuja myös aina jaksan ihailla :-)

  Kaunista viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Olen kyllä tuohon huoneeseen nyt todella tyytyväinen itsekin, rauhallinen tunnelma ja ei mitään turhaa tai ylimääräistä nurkissa ;)

   Ihanaa alkavaa syyskuuta <3

   Poista
 2. Todella kaunis makuuhuone <3
  Voi kun joka päivä saisi nukahtaa puhtaiden lakanoiden tuokseen. Se tunne on jotain niin ihanaa mutta ei nyt kehtaa ihan joka päivä niitä vaihtaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Totta, se olisi ihanaa joka päivä mennä nukkumaan puhtaisiin lakanoihin ja varsinkin nyt kesällä kun ne ovat kuivuneet pesun jälkeen ulkona niin ovat eritysien raikkaat ;)

   Poista
 3. Aivan ihanan näköistä ja miten upeat nuo vaatenaulakot on! Mukavaa viikonlopun jatkoa <3

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanan näköistä ja miten upeat nuo vaatenaulakot on! Mukavaa viikonlopun jatkoa <3

  VastaaPoista