• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


MUKAVAA PERJANTAITA | TREVLIG FREDAG

14.8.2015


 Arkipäivissä yksi parhaimmista asioista on varmasti perjantait, niissä on se oma tunnelmansa. Ajattelin sanoa että koti on siivottu kuten perjantaisin yleensä, mutta sehän ei tänään pidä paikkaansa sillä minuun iski tämä joka syksyinen siivousinto joilloin kaikki sohvanpäälliset ym. on pestävä jotta sen jälkeen voi alkaa suunnittelemaan syksyn sisustuksia puhtaan raikkaassa kodissa. Luulin jo ettei se innostus tule tänä vuonna ollenkaan, mutta muutaman ulkona vietetyn helteisen päivän jälkeen  ajatukset olivat valmiit syksyyn ja kodin pesämäisen tunnelman rakentamiseen. Mutta ei hätäillä sen kanssa, lämpö ja aurinko saa minun puolesta viipyä vaikka lokakuuhun asti :) ja syksyisempään ilmeeseen aion siirtyä aikaisintaan syyskuussa. 

Meillä on illaksi kanttarellipiirakka ja salaatti jo odottamassa, luvassa on rauhallinen kotoilu perjantai. Perjantaikukkina rakkaat oman pihan ruusut. 

Ihanaa perjantaita ja toivottavasti kesäisen lämmintä viikonloppua kaikille!

----------

Det bästa med vardagen är väl nog ändå fredagar, de har sin speciella känsla. Tänkte säga att huset är städat som det brukar vara om fredagar, men det stämmer inte den här fredgaen eftersom jag fick mitt årliga höstryck då alla sofföverdrag mm. ska tvättas så att man efter det kan påbörja hösten i ett rent och fräscht hem. Trodde för en stund att i år får jag inte alls det där rycket, men efter några varma dagar med sommarliv utomhus så kom känslan att nu kan man vara klar för att sedan boa in sig i höstmyset. Men ingen brådska med den saken, solen och värmen kan för min del få stanna kvar till  oktober minst :) och några höstinredningar tänker jag inte börja med förrän tidigast i september.

Här står kantarellpajen och salladen klar inför kvällen och som fredagsblommor har jag mina kära rosor som trädgården snällt levererar.

Med önskan om en fantastisk fredag och ett veckoslut fyllt med solsken och värme!


| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

3 kommenttia:

 1. Syksyä ja syksyn sisustusta mietitään jo täälläkin :) Lähinnä tosin vain parvekkeelle, sisätiloissa ei juurikaan muutoksia tapahdu...ehkä parit limenvihreät tyynyt vain poistuu, ei muuta. Syksy on ihanaa aikaa! <3
  Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä myös ainoastaan tekstiilit vaihtuvat lämpimän sävyisiin ja kaapista kaivan torkkupeitot ja lisää kynttilälyhtyjä :) Olen myös miettinyt mitä syysistutuksia voisi laittaa ulos. Onneksi saatin tämä lämmin elokuu niin voi nauttia sitten syksystäkin eri tavalla :) Mukavaa alkanutta vikkoa <3

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista