• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


ARKIPÄIVÄ LÄHESTYY | VARDAGEN NÄRMAR SIG

2.8.2015


Sunnuntai jälleen. Olemme viettäneet ihanan viikonlopun joka on sisältänyt monta mukavaa juttua. Perjantaina meille järjestyi lapsenvahti ja pääsimme miehen kanssa pitkästä aikaa ulos kahdestaan, kävimme "kesäfestareilla" kuuntelemassa hyvää musiikkia. Esiintymässä olivat mm. Tuure Kilpeläinen, mutta kaikista eniten odotin ihanaa Juha Tapiota, eikä tarvinnut pettyä, todella hieno konsertti. Kahdenkeskinen aika tekee aina silloin tällöin oikein hyvää parisuhteelle, vaikka perhe kokonaisuudessaan on se kaikista rakkain ja tärkein mutta kummasti sitä saa niin paljon uutta energiaa tuollaisista pienistä hetkistä. Lauantaina kävin parhaimman ystävän luona kylässä ja siitäkin tapaamisesta saan aina niin paljon energiaa. Tämän sunnuntain olemme viettäneet enimmäkseen kotona perheen kesken ja kotihommia tehden, oikein ihanaa sekin tapahtumarikkaan viikonlopun jälkeen.

Elokuu on täällä ja arkipäivä lähestyy kovaa vauhtia, miehellä vielä kaksi päivää lomaa ennen kuin työt kutsuu, meillä muilla viela noin viikko kesälomaa. Tulevalla viikolla olisi tarkoitus siivota ja järjestää koululaisen huonetta niin että on taas mukavaa aloittaa se kouluarki kun paikat ja tavarat ovat järjestyksessä. Omaa työhuonettakin täytyy hieman katsella sillä silmällä ja pyyhkiä pahimmat pölyt sekä pistää tavarat järjestykseen sielläkin. 

Mukavaa uutta alkavaa elokuun ensimmäistä viikkoa!

----------

Söndag redan igen, vi har haft ett skönt veckoslut med mycket trevligt program. På fredagen ordnade det sig med barnvakt så vi kom ut en sväng på tumis med maken, det händer inte så ofta precis, och vi trivs ju nog oftast bäst hemma. Vi var på en utomhus konsert och lyssnade på bra musik, det var mycket trevligt och upp-piggande. Gör riktigt gott för parförhållandet att ibland få komma ut lite på tumis också, även om familjen i sin helhet är den absolut käraste och viktigaste av allt. På lördagen besökte jag min bästa vän och det ger också alltid så mycket energi. Den här söndagen har vi mest bara varit hemma och hållit på med lite smått och gott, mest hemmasysslor, vilket också har varit mycket skönt efter ett händelserikt veckoslut.

Augusti är faktiskt här nu och vardagen närmar sig med stormsteg, mannen i huset har ännu två dagar semester och vi andra ungefär en vecka. Den kommande veckan skall det städas i skolflickans rum då det sedan är trevligare att igen börja vardagen då saker och ting är på sin plats. Också det egna arbetsrummet behöver ses över och det värsta dammet torkas av samt ordnas upp bland alla saker som samlats där under sommaren.

Önskar en bra ny, kommande vecka, den första veckan i augusti!


| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

4 kommenttia:

 1. Voi miten ihania tunnelmia ja kuvia! <3 Ihastuttavia, näitä katseli tässä tuulisen illan iloksi :-) Kiitos näistä piristyksistä :-)

  Täällä alkaa kanssa arki ensi viikolla, torstaina pitäisi töihin palata, ja tuntuu se tietysti loman jälkeen.... ;-)

  Mukavaa uutta kuuta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos <3 Mukavaa töihinpaluuta ja arkipäivää, tuntuu se aina loman jälkeen mutta aika noeasti siihen arkeen taas tottuu. Ja kyllähän se on niin että yleensä se ihan tavallinen arki on se kaikista paras ;) Ihanaa päivää sinulle <3

   Poista
 2. <3 Tuure Kilpeläinen <3 Juha Tapio <3
  :) Niin ihania molemmat! Näin kummatkin kesällä Viinijuhlilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella hienot artistit ja konsertti oli huippu <3

   Poista