• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


MYÖHÄISKESÄN TUNTUA | SENSOMMAR I LUFTEN

30.7.2015


 Ilmassa on jo loppukesän tunnelmaa, sen aistii tuoksuista, valosta ja varjoista, vaikka vasta oikeastaan viime päivinä on tuntunut oikealta kesältä johtuen auringon paisteesta. Pihalla meillä ei enää tähän aikaan vuodesta kuki muut kuin ruusut. Kiven juurella olevat maanpeiteruusut ovat todella myöhässä tänä vuonna mutta kohta nuput aukeavat ja jos ruusut kukkivat tavalliseen tapaan niin saadaan nauttia ruusuista lokakuulle asti.

Viinimarjat alkavat olla kypsiä ja omenapuussa on ennätysmäärä omenia jotka pullistuvat päivä päivältä. Kasvihuoneessa krassit kukkivat, niiden tuoksusta tulee lapsuuden koulun alkajaiset aina mieleen. Itselleni useimmiten syksy tuntuu uuden aloittamiselta, paljon enemmän kuin uutena vuotena syksyllä tuntuu kun alkaisi jotain uutta. Tunne juontaa varmasti juurensa siihen että koulut aina alkavat syksyllä ja harrastukset sekä arki lähtevät taas pyörimään pitkän kesän jälkeen. Toisaalta en vaan tunne että tämä kesä olisi ollut mitenkään pitkä, enkä voi käsittää että meillä alkaa osittain arki jo ensi viikolla. Mutta vielä on kesää jäljellä ja toivon pitkää sekä kaunista syksyä.

Mukavaa iltaa!

----------

Det är redan sensommar i luften, man känner det i dofterna, ljuset och skuggorna, fastän det känns som om sommaren först kommit igång de två senaste dagarna då vi haft sol och värme. På gården är det endast rosorna som blommar mer så här års, markrosorna vid stenen är väldigt sena i år och har inte ännu slagit ut, men alldeles snart öppnar knopparna sig och blommar de som vanligt så får vi njuta av rosor ändå in till oktober.

Vinbären börjar vara mogna och vårt lilla äppelträd har rekord mycket äppel i år, äpplena sväller till sig dag för dag. I växthuset blommar krassen vars doft påminner mig om barndomens sensomrar och skolstarter. För mig brukar hösten innebära en känsla av att man påbörjar något nytt och höstens nystart känns oftast ännu starkare än till exempel vid nyår. Det beror säkert på att skolorna alltid börjar igen på hösten och hobbyn och vardagen kör igång efter en lång sommar. Men i år har sommaren inte alls känts särskilt lång och jag kan kan inte förstå att vardagen delvis kör igång hos oss redan nästa vecka. Men ännu finns det sommar kvar och jag hoppas på en lång och vacker höst.

Mysig kväll!| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

12 kommenttia:

 1. Upeaa, niin upeaa <3 ihasteltavaa <3

  Täälläkin on parin viime päivän aikana hiipinyt alkusyksyn ajatukset mieleen. :) rakastan syksyä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis <3 Kyllä se syksy sieltä vaan tulee, en ihan vielä olisi siihen valmis, mutta onhan se ihana vuodenaika sekin :)
   Ihanaa sunnuntaita <3

   Poista
 2. Täälläkin toivotaan kaunista sykysyä! Oikeastaan on ihana siirytä hiljalleen vuodenajasta toiseen. Jokaisessa neljässä on omat ihanat juttunsa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, jokaisessa vuodenajassa on omat hienot juttunsa ja niistä täytyy vaan nauttia. Tämä kylmä kesä vaan saa mielen vähän haikeaksi kun ollaan jo elokuussa, mutta onhan syksy ihana sekin :) Kynttilöitä, rätisevä takkatuli, sohva ja muhkea peitto ym. <3

   Poista
 3. Kyllä alkaa jo ollakin vähän syksyn tuntua ilmassa, kauniita kuvia :) Mukavaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Illat ovat jo aika pimeitä ja aamut todella kosteita, syksy se sieltä tulee pikku hiljaa vaikka ei uskoisikaan. Ihanaa sunnuntaita <3

   Poista
 4. Kyllä alkaa jo ollakin vähän syksyn tuntua ilmassa, kauniita kuvia :) Mukavaa päivää <3

  VastaaPoista
 5. Hej Janina! Kauniita kuvia täällä sinun blogissasi. Haluaisitko osallistua elokuun ruokahaasteeseen, johon toivon myös kauniita kattauksia. Jos kiinnostuit, lisätietoa löytyy täältä: http://badmamaskitchen.blogspot.fi/2015/08/elokuun-ruokahaasteen-aihe.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis ja mukavaa että löysit tänne blogiini. Kiitos hasteesta, täytyy tutustua siihen tarkemiin ja katsoa jos lähtisin mukaan :) Mukavaa sunnuntaita ja alkavaa uutta viikkoa!

   Poista
  2. Kiitos kaunis ja mukavaa että löysit tänne blogiini. Kiitos hasteesta, täytyy tutustua siihen tarkemiin ja katsoa jos lähtisin mukaan :) Mukavaa sunnuntaita ja alkavaa uutta viikkoa!

   Poista