• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


PIONEJA | PIONER

6.6.2015


Olohuonetta koristaa ihanat vaaleanpunaiset pionit tänä viikonloppuna. Nyt luonnostakin alkaa jo löytyä niin paljon kukkia ettei kukkakauppaan tarvitse suunnata laisinkaan. Löysin jo koiranputkea jota laitoin pionien sekaan. Lauantai on sujunut rennosti kotona, pieni lepo ja kotoilu tuli oikein tarpeeseen kiireisen viikon jälkeen. Aamupäivällä käytiin paikallisessa perinteisessä kesätapahtumassa josta voi sanoa että alkaa virallisesti tämän saaren kesä. 

Äsken käytiin iltalenkillä koko perheen voimin, matkan varrella saatiin ihailla syreenien kukintaa ja tuoksua sekä ihania omenapuita täynnä kukkia. Mies ja tytär päättivät ryhtyä vohveleiden paistoon näin lauantai-illan kunniaksi ja menen nyt keittiöön heidän seuraan. 

Oikein ihanaa lauantai-iltaa.

----------

Underbara ljusrosa pioner pryder vardagsrummet detta veckoslut. Nu bjuder naturen också på sitt bästa och det finns en hel del av blommor där ute så nu behöver man inte besöka blombutiken på en tid. Hittade hundkex vid vägkanten som jag satt med bland pionerna. Den här lördagen har vi bara varit hemma och haft det skönt, mycket välbehövligt efter en fullspäckad vecka. På förmiddagen besökte vi ett traditionellt sommarevenemang här i byn och nu kan man säga att sommaren officiellt anlänt till ön. 

Vi var just ute på en kvällspromenad hela familjen och längs med vägen fick vi njuta av såväl syrendoft som äppelblom, väldigt vackert. Maken och dottern beslöt sig för att steka våfflor ännu ikväll så nu ska jag göra dem sällskap i köket. 

Ha en skön lördagskväll.


| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

9 kommenttia:

 1. Niin kaunista <3 Täällä odotellaan innolla että oman pihan pionit alkaa kukkia! Mukavaa lauantai-iltaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Sama odotus täälläkin, katsoin että tekevät kivasti nuppuja joten toivottavasti ne jaksavat myös kukkia :) Mukavaa sunnuntaita!

   Poista
 2. Voi iik näitä hurmaavia kuvia <3 todella kauniita ja todella kaunista <3 huokaus <3

  Pionit ovat itse ihania, täytyisi käydä uusi kimppu ostamassa :)

  Ihanaa lauantai illan jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Pionit ovat kyllä niin ihania, odotan kovasti että omat alkavat sitten kesällä kukkia mutta ei niitä maljakkoon raaski ottaa :) Jostain näin että Lidlissä olisi tällä hetkellä kohtuuhintaisia pioneja, täytyy ensi viikolla käydä katsomassa :)

   Mukavaa sunnuntaita <3

   Poista
 3. Pionit ovatkin niin kauniita! Huomasin myös pari päivää sitten,että koiranputkiakin jo löytyy. On se vaan ihanaa kun voi jo poimia kukkia sisälle ihan pihaltakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, pionit ovat niin kauniita <3 Ihanaa kun luonnosta voi piomia kukkia sisälle, juuri nyt on eri lajikkeita jopa aika runsaasti tarjolla :)

   Poista
 4. Pionit ovatkin niin kauniita! Huomasin myös pari päivää sitten,että koiranputkiakin jo löytyy. On se vaan ihanaa kun voi jo poimia kukkia sisälle ihan pihaltakin :)

  VastaaPoista
 5. Kauniit pionit <3 Täällä ei vielä syreeni ja omenapuu kuki mutta jospa ihan kohta!
  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3, pionit ovat ihania. Täällä omenapuut puhkesivat kukkaan nyt viikonloppuna ja muualla on jo myös syreenit mutta oman pihan syreenit eivät ihan vielä kuki, kiva ettei ihan kaikki kuki yhtä aikaa niin ehtii nauttia jokaisesta :)

   Muakvaa sunnuntai-iltaa!

   Poista