• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


OMENANKUKKIA | ÄPPELBLOM

7.6.2015


Tänään on ollut aurinkoinen mutta kovin tuulinen sunnuntai. Meidän omenapuut ovat puhjenneet kukkaan ja olen käynyt ulkona niitä ihastelemassa useaan otteeseen viikonlopun aikana. Onko jotain kauniimpaa kun haalean roosat omanankukat vihreine lehtineen sinistä taivasta vasten. Oli ihan pakko ikuistaa tämä kauneus kuviin jälleen kerran. Meillä on vielä tosi pienet omenapuut ja oikeastaan tämä kuvissa oleva on se suurin, joka vuosi peurat käyvät niitä syömässa vaikka kuinka niitä suojaisi.

Vaikka ulkona oli kova tuuli niin tuolla kasvihuoneessa on ihanan lämmin ja suojaisaa istua. Otin mukaan muutamat sisustuslehdet ja kahvikupin, täytyyhän tästä kesäajasta nauttia vaikka ilma ei olisikaan niin kesäisen lämmin. Viiniköynnökset kasvavat niin että kohina melkein kuuluu ja ovat tyttären kanssa istuttamat krassitkin ponnistaneet maasta.

Rauhallista sunnuntai-iltaa ja mukavaa alkavaa uutta viikkoa!

----------

Idag har det varit en solig men väldigt blåsig dag. Våra äppelträd har slagit ut i blom och under helgen har jag flera gånger gått ut och beundrat dem, finns det något vackrare än blekrosa äppelblommor med de gröna bladen mot den blåa himmeln. Var tvungen att fånga dessa skönheter på bild även i år. Våra äppelträd är ännu väldigt små och de små stackrarna brukar få sig av hjortarna som vill äta upp dem hur man än försöker täcka in träden.

Trots att det var blåsigt ute så var det varmt och skönt inne i växthuset, tog med mig några tidningar och en kopp kaffe, man måste ju ta vara på sommaren även om vädret inte är så somrigt varmt precis. Vinrankorna växer så det knakar och krassen som vi sådde med dottern har också börjat sticka sig upp ur jorden.

Skön söndagskväll och en fin ny vecka!


| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

8 kommenttia:

 1. Mikä ihana auringonpaiste kuvissa! Täällä on ollut vain kovaa tuulta ja kylmää ja nyt sataa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä oli aurinkoinen viikonloppu mutta todella kylmä ja kova tuuli. Missä kesä viipyy :)

   Poista
 2. Niin kauniit omenankukat ♡ Täälläkään ei kesästä tietoakaan, toppatakki päällä tarkenee! :'-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Täällä myös toppatakkikeli :) eilenkin oli pakko pukeutua kaulaliinaan ja takkiin vaikka istuin kasvihuoneessa :)

   Poista
 3. Tuo Teidän kasvihuone on kyllä niin upea! :) ja upeasti kukkii omenapuu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, ihana kiitos <3 On kyllä suosikki paikkamme tällä hetkellä :) Omenapuussa eniten kukkia kuin koskaan aikaisemmin, niin kaunista <3

   Poista
 4. Mitkä kuvat <3 tyylikästä <3

  Olen myös ikuistanut ihania omenapuun kukkia, ovat kyllä viehättäviä :) niitä on ollut pakko napsia maljakkoon :) ovat ihania sisällä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos <3 Omenanpuun kukat ovat niin kauniita ja kuvauksellisia :) Sisälle en saanut niitä tänä vuonna kun appiukon puut eivät oikein kukkineet tänä vuonna ja omista en raaski ottaa kun ovat vielä niin pieniä :)

   Poista