• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


KAUNEIMMAT | DE VACKRASTE

11.6.2015


Miehellä oli eilen syntymäpäivä jota vietettiin pienesti kahvikutsuilla. Yksi vieraista toi kimpun valkoisia syreenejä, jotka ovat ne kauneimmat mielestäni. Olin itse aikaisemmin päivällä käynyt ostamassa kaksi valkoista syreenintainta miehelle lahjaksi koska olen vasta tänä keväänä huomannut että meidän kaikki syreenithän ovat liiloja, kauniita nekin, mutta valkoinen on aina valkoinen. En tiedä miksemme aikaisemmin ole istuttaneet myös valkoisia, mutta nyt asia korjaantuu kunhan saadaan nuoa kaksi istutettua maahan.

Olisi vaikka mitä ideoita uusien kukkapenkkien tekoon, haluaisin puutarhasta rehevän ja sellaisen että siellä aina kukkisis jokin lajike. Erilaisia pioneja ja ruusujakin tekisi mieli, täytyy katsoa jos jonkun penkin saisi tehtyä vielä tänä kesänä. Mies sai myös lahjaksi kolme Queen Elisabeth ruusua jota olisi tarkoitus myös istuttaa tulevana viikonloppuna.

Niin tämäkin viikko on taas vierähtänyt ja huomenna on jo perjantai ja ensi viikolla on jo juhannus, uskomatonta. 

Mukavaa illan jatkoa!

----------

Maken hade födelsedag igår som vi firade med ett litet kaffekalas. En av gästerna hämtade en bukett med vita syrener, de vackraste tycker jag. Vilket sammanträffande då jag tidigare på dagen hade varit och inhandlat två vita syrenplantor som present till maken eftersom jag denna vår har insett att alla våra syrener är ju lila-färgade, vackra de också, men vita är alltid vita. Undrar just varför vi inte tidigare har planterat också vita syrener, men nu blir den saken korrigerad bara vi får plantorna planterade.

Har så mycket ideér på nya blomrabatter som jag skulle vilja göra, skulle vilja ha en lummigare trädgård där det alltid skulle finnas något som blommar. Fler pioner och rosor vore trevligt också. Maken fick faktiskt också tre Queen Elisabeth rosor som vi ska plantera inkommande veckoslut.

Så har den här veckan också rusat iväg och imorgon är det igen fredag och nästa vecka redan midsommar, helt otroligt.

Mysig fortsättning på kvällen!


| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

13 kommenttia:

 1. Kaunis kimppu! Niin kesäinen, tulee juhannusfiilis heti :)

  VastaaPoista
 2. Täällä ovat syreenit vasta nupulla :) Liilaa löytyy meiltäkin. Valkoinen puuttuu. Ehkäpä sellainen pitäisi istuttaa. Kauniit kuvat <3
  Mukavaa iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Meidän omat aukesivat myös vasta tänään, niin myöhässä kaikki kun on niin kylmää. En tiedä miten ei ole valkoista tullut istutettua aikaisemmin, uskon että olen ollut siinä uskossa että liila kuitenkin hävittää valkoiset mutta katsotaan kuinka käy :)

   Poista
 3. Nuo ovat kyllä niin viehättävät <3 nuissa on todellinen kesä fiilis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat kyllä niin kauniit ja ihana tuoksu <3

   Poista
 4. Voi kun itsekin saisi jostain näitä ihanuuksia ♡ Ei auta kuin ihailla kuvissa kun ei aitoja ole saatavilla :-) Ruusuja onneksi löytyy senkin edestä ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruusut ovat myös ihania <3 Ihanaa viikonloppua :)

   Poista
 5. Ne ovat vain niin kauniita <3
  Mutta totta valkoinen on aina valkoinen ja lemppari :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin ovat ja valkoien on aina valkonen :) vaikka liiloista pidän kovasti myös :)

   Poista
 6. Valkoiset syreenit on kyllä ihanat! Meillä on vanha pihapiiri ja se on täynnä liiloja syreeneja, mutta onneksi pari valkoistakin löytyy, niitä aina ihastelen extra paljon :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällläpäin on paljon vanhoja pihapiirejä ja niissä on aina myös ainoastaan liiloja, olen ollut siinä luulossa että liila vie voiton ja valkoiset häviää niiden rinnalla mutta saatan olla väärässä :) Toivottavasti nämä valkoiset silti pärjäävät ja kasvavat. Ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 7. Valkoiset syreenit on kyllä ihanat! Meillä on vanha pihapiiri ja se on täynnä liiloja syreeneja, mutta onneksi pari valkoistakin löytyy, niitä aina ihastelen extra paljon :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista