• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


AIKA RIENTÄÄ | TIDEN RUSAR

7.5.2015 Aika rientää ja välillä tuntuu että vuorokaudessa saisi mielellään olla muutama tunti lisää. Toukokuu on melkein aina sellainen kiireinen kuukausi, on kevätjuhlia, päättäjäisiä, tanssiesityksiä ja kaiken maailman muita kevätjuttuja. Kaiken tämän lisäksi olisi niin mukavaa olla ulkona ja tehdä kaikenlaista pihalla eikä illalla malta mennä ajoissa nukkumaan minkä vuorostaan sitten huomaa viimeistään aamulla kun väsyttää. 

Varmaan se johtuu siitä että koko pitkän pimeän syksyn ja talven aikana sitä tulee oltua sisällä ja sitten kun valoisuus vihdoin taas saapuu sitä haluaa ottaa siitä kaiken irti, sillä se aika on niin lyhyt kuitenkin. Luonto on nyt niin kauniin vihreä ja puutarhassa vuorenkilvillä on jo isot kukkaset. Täytyy käydä tänään sateesta huolimatta taas poimimassa vähän valkovuokkoja, kohta niiden aika onkin jo ohi. Kieloja odotellessa sitten seuraavaksi.

Laitoin tuonne loppuun mukaan pienen loppukevennyksen, meidän kissa on niin hassu, aina kun kameran otan esille niin eiköhän herra ilmesty paikalle myöskin. Siinä sitten istuu muina miehinä ja keksii myös kerjätä huomiota tekemällä vähän kiellettyjäkin juttuja, kuten maata pöydällä. Varsinainen linssilude siis :)

Oikein mukavaa torstaita!

----------

Tiden rusar iväg och ibland känns det att det kunde vara behövligt med några till timmar på dygnet. Maj-månad är nästan alla gånger en månad med mycket program, det är avslutningar, vårfester, dansföreställningar och allt möjligt annat. Därtill skulle man gärna hålla på ute också och om kvällarna kommer man inte i tid i säng och det känner man av följande morgon.

Men visst är det ju förståeligt att efter en lång och mörk höst och vinter vill man ta ut allting av den ljusa tiden då man vet att den varar en så kort tid. Naturen är nu så grön och fin och mycket blommar redan i trädgården också. Ska idag trots regnet gå ut och plocka en bukett med vitsippor igen, deras tid är strax över, det går så fort alltid. Så får vi vänta på liljekonvaljerna till nästa.

Satt med några bilder på vår katt här i slutet, han är otrolig, varje gång kameran åker fram så kommer han också. Så sätter han sig där och ser ut som att "vad då, är jag ivägen" och passar på att göra lite förbjudna saker också som t.ex. lägga sig på bordet för att få uppmärksamhet. Han är nog en riktigt söt linslus :)

Ha en bra torsdag!| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

7 kommenttia:

 1. Upeita tunnelmia <3 ja mahtava tuo kissa <3 sama meininki täällä kissat kyllä tulee kuvaus paikalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Hassuja ja söpöjä nuo kissat ja heidän omat persoonalliset piirteet :)

   Poista
 2. Kyllähän tämä ihana ihana valo herätti taas henkiin pitkän talven jälkeen!! :-) Kauniita kuvia, saako kysyä mikä on tuo kaunis harmaan sävy tuolla seinällä? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Näin se on, sitä nauttii nyt niin valosta ja haluaa ottaa siitä kaiken irti. Toki saa kysyä, se on Tikkurilan H487 (hohkakivi) sävy :)

   Poista
  2. Kiitos paljon, laitampa korvan taakse ;-)
   Mukavaa viikonloppua ♡

   Poista
 3. Upeita kuvia jälleen :)
  Ihanan suloinen tuo teidän kissa <3
  Meilläkin sama juttu kissojen kanssa. Yleensä alkavat vielä jahtaamaan toisiaan kun yrittää jotain kuvata, hieman haasteellista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kissa kiittää myös :) Kahdessa kissassa on varmasti vielä enemmän riehumista kun yhdessä mutta ovat ne niin ihania ja söpöjä :)

   Poista