• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


VALKOVUOKKOJA | VITSIPPOR

16.4.2015Varsin kukkaista täällä blogissa tällä hetkellä mutta se kai kuuluu tähän vuodenaikaan. Itse ainakin iloitsen aivan suunnattomasti näistä arjen pienistä ilostuttajista, eli kukista joita voi itse poimia sisälle. Asumme maaseudulla ja tavallaan luonto on niin voimakkaasti yhtä meidän kanssamme että sitä päivittäin tarkkailee mitä siellä luonnossa tapahtuu, varsinkin tähän vuodenaikaan. 

Eilen iltalenkillä olessamme huomasimme tienvarrella ensimmäiset pienen pienet valkovuokot ja olihan niitä pakko tyttären kanssa poimia. Niissä vuoden ensimmäisissä valkovuokoissa on jotain aivan erityistä, niitä saa kaivaa oikein sieltä syvältä maasta jotta niille saa edes hieman varttakin mukaan ja kynnen aluset ovat täynnä multaa ja se tuoksu. Tästä tietää että nyt se alkaa, aika joilloin luonto tarjoaa meille omat kauniit kukkasensa ja vehreytensä. 

Ulkona on tänään vaihteleva sää, välillä paistaa ja välillä sataa kaikkea mahdollista eri muodoissa. Nyt on pakko tarttua imurinvarteen sillä joku nelijalkainen karvakuono oli käynyt kaivamassa mullat lattialle minun juuri kotiuttamasta ihanasta oliivipuusta. 

Mukavaa iltaa teille kaikille!

----------

Det blir mycket blommigt här på bloggen, men det hör väl till den här årstiden. Själv gläds jag så otroligt mycket åt dessa små saker som piggar upp i vardagen, nämligen naturens egna blommor man kan plocka in. Vi bor på landsbyggden och naturen är på något vis ett med oss då den är så nära inpå och det blir att vi dagligen följer med vad som händer där ute i naturen.

Igår på kvällspromenaden såg vi de allra första vitsipporna vid vägkanten och vi var ju bara tvungna att plocka med oss en bukett hem. Det är något alldeles speciellt med de allra första vitsipporna, de man riktigt får gräva från jorden för att få med ens litet av stjälken och man har mylla under naglarna och så gott de doftar. Nu vet man att härifrån en tid framåt bjuder naturen på sina egna blomster och grönska.

Idag är det verkligen ombytligt väder där ute, ibland skiner solen och ibland regnar det i alla tänkbara former. Nu måste jag ta tag i dammsugaren för en fyrbent lite lurvig tass har grävt ut myllan på golvet från mitt fina olivträd jag nyligen kom hem med.

Önskar er en skön kväll!


| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

8 kommenttia:

 1. Tulipa näin harmaana päivänä keväinen olo, kun sun blogia luin :) Niin paljon kevät-juttuja olet julkaissut ja nyt ihanat valkovuokot kuvissa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että tuli keväinen olo <3 Harmi kun kevät otti vähän takapakkia ja räntäsadetta on ollut nyt muutamana päivänä, mutta onneksi sisällä voi olla keväistä kukkien muodossa :)

   Poista
 2. Jälleen kerran aivan upeita kuvia <3 <3

  VastaaPoista
 3. Valkovuokot ovat niin ihanan herkkiä ja kauniita <3. Ja tosiaan, kohta saa tuoda vaikka minkälaista kukkaloistoa kotiin suoraan luonnosta poimittuna! Kevät on aina yhtä ihmeellistä aikaa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, keväisin kaikki tuntuu aina niin uudelta sekä upealta ja sitä jaksaa ihailla kaikkea ihanaa mitä tapahtuu luonnossa :) Ja kohta ei tarvitse edes niin usein mennä kukkakauppaan kun voi poimia luonnonkukkia ja oksia sisälle.

   Poista
 4. Ihanat valkovuokot! :-) <3 Ne todella on aina yhtä ihanat, kuten ensimmäiset vuoden tulppaanitkin! :-)

  Niin kauniita kuvia! :-) <3

  Onnea oliivipuun kanssa! :-) Täällä kanssa pari viikkoa ollut uusi puu, kun vanha oli niin raakku, ilman ei osaa olla! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kiitos sinulle <3 Näin on valkovuokot ovat niin ihanat ja herkät. Kiitos, toivottavasti oliivipuu pysyy hengissä, on se niin hieno :) Kaksi vuotta sitten minulla viimeksi oli ja pärjäsi kesä oikein hyvin ulkona terassilla ja alkusyksyn sisällä mutta en saanut talvehtimaan.

   Poista