• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


SIMA | MJÖD

28.4.2015Viikonloppuna tein meille pienen erän simaa, sehän kuuluu vappuun. Kukaan meillä ei sitä juo kovin paljoa niin tein ainoastaan sen neljän litran ohjeen mukaan mikä löytyy fariinisokeripaketin kyljestä. 

Onko teillä jo vappusuunitelmat selvillä? Me vietämme vapun ihan vaan kotosalla, todennäköisesti oman perheen kesken. Muutamat ilmapallot, serpentiinit, hyvää ruokaa ja rentoa yhdessäoloa, siitä on meidän vappu tehty, kuten suurin osa juhlapyhistä muutenkin. Nuoruudessa vappua tuli juhlittua ihan riittävästi joten en edes kaipaa mitään sen tyylistä vappua. 

Mukavaa kun vappu osuu tällä kertaa loppuviikkoon niin saa pidennetyn viikonlopun siinä samalla. Itselläni on tänään etäpäivä joten nyt täytyisi ryhtyä tehtävien tekoon.

Oikein mukavaa tiistaita kaikille.

----------

Gjorde en sats med mjöd förra veckoslutet, mjöden hör ju valborg till. Värst mycket mjöd går det inte åt hos oss så jag gjorde bara enligt recptet som finns på farinsockerpaketet och det blir ungefär fyra liter.

Har ni planer inför valborg redan? Vi ska fira med att vara  hemma. Några ballonger, serpentiner, god mat och samvaro, det består vår valborg av, liksom största delen av alla helger annars också. Firade valborg tillräckligt i ungdomen och jag saknar inte alls den typ av valborgsfirande mer.

Trevligt då valborg är i slutet av veckan i år så får man ett längre veckoslut på samma gång.
Har idag en hemmadag med distansstudier så nu är det bäst att sätta igång med uppgifterna.

Trevlig tisdag till er alla.


| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

7 kommenttia:

 1. Voi kuinka mahtavia kuvia! :-) <3

  Vappu kuulostaa oikein mukavalta :-) Täällä vappu menee töiden merkeissä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Toivottavasti ehdit vähäsen nauttia vapputunnelmasta töiden ohella.

   Mukavaa vappuaaton aattoa :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Näin on :) joskus täytyisi tehdä sitä muulloinkin kun ainostaan vappuna, mutta ehkä se juuri sen takia maistuukin niin hyvältä kun harvoin tekee.

   Poista
 3. Sima on suurta herkkua, meidän piti tehdä myös itse, mutta sitten lapset ei oikein innostuneet siman mausta ja se vain sitten jäi! Meille vanhemmille on kyllä hankittuna muutama kaupan versio!
  Ihanaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei myöskään tytär välitä simasta kun siinä on hiilihappoa, ei pidä limsastakaan. Viime vuonna tein tuplamäärän mutta se jäi suurimmalta osin juomatta, joten siitä viisastuuneena tein tänä vuonna vähemmän. Myöhään minäkin sen muistin (kuten aina) joten saa nähdä ehtiikö valmistua vapuksi :)

   Mukavaa vappuaaton aattoa sinulle <3

   Poista
 4. Sima on suurta herkkua, meidän piti tehdä myös itse, mutta sitten lapset ei oikein innostuneet siman mausta ja se vain sitten jäi! Meille vanhemmille on kyllä hankittuna muutama kaupan versio!
  Ihanaa päivää <3

  VastaaPoista