• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


SATEINEN SUNNUNTAI | EN REGNIG SÖNDAG

26.4.2015Täällä on satanut koko päivän ja olemme siis viettäneet oikein rauhallisen sunnuntain sisällä. Vähän sade harmittaa sillä saatiin työt niin hyvin taas käyntiin kasvihuoneessa ja olisi ollut mukava jatkaa tänään, mutta ei voi mitään, työt siirtyvät nyt toiseen päivään. Ollaan kuitenkin hyvällä mallilla ja lattia on jo valmis, vielä olisi tehtävä ikkunalautoja ja pientä listoitusta. Sitten onkin minun mielestäni hauskimman osuuden aika, nimittäin sisustamisen ja istuttamisen vuoro. Työnjako meillä on seuraava, mies nikkaroi ja minä sitten maalaan ja sisustan.

Ovat nämä sisäpäivätkin omalla tavallaan oikein mukavia, ehtii tehdä kotihommia pois alta jotka saattavat jäädä tekemättä kun ollaan paljon ulkona. On ollut aikaa myös kahville kera ihanan sisustuslehden. Kyseinen lehti on uusin numero Lantliv-lehdestä, aivan upea lehti täynnä paljon inspiraatiota. 

Rauhallista sunnuntaita!

----------

Här har det regnat hela dagen så det har varit en lugn söndag inomhus. Litet harmade jag mig över regnet då vi kommit så bra igång med att jobba på växthuset igen, men nu får det arbetet vänta till en annan dag. Vi är på god väg redan och har golvet klart, nu återstår ännu fönsterbräden, några lister och lite finslipning. Sedan börjar det enligt mig allra roligaste, nämligen inredning och odling. Arbetsfördelnigen är följande, maken snickrar och jag målar och inreder sedan.

Visst är det skönt med sådana här innedagar också då man hinner få litet gjort inomhus, vissa hushållsarbeten blir lätt ogjorda då man är utomhus mycket. Har även haft tid för några koppar med kaffe och nyaste numret av Lantliv, en så ljuvlig tidining med mycket vacker inspiration.

Med önskan om en lugn söndag!


| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

2 kommenttia:

 1. Niin kauniita kuvia sunnuntaista :) tässä oli ilo olla mukana pitkän viikonloppu tuntien jälkeen kin päässyt töistä kotiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Toivottavasti saat hieman levättyä pitkien työvuorojen jälkeen. Ihanaa alkanutta viikkoa sinulle <3

   Poista