• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


SE HETKI PÄIVÄSTÄ | DEN STUNDEN PÅ DAGEN

19.3.2015
Taas on koittanut se aika päivästä jolloin aurinko kääntyy paistamaan työhuoneeseen, rakastan tätä valoa, enkä voi saada siitä tarpeeksi.

Jännää miten päivät tuntuvat kirjaimellisesti pidemmiltä, ikään kuin vuorokauteen olisi tullut lisää tunteja. Todellisuudessa se on kuitenkin ainoastaan valoisuuden ansiota, illalla voi lähteä ulos vielä kuuden jälkeen ja siellä on valoisaa ja linnut visertävät. 

Meitä onkin viime aikoina oikein hemmoteltu auringonpaisteella, tuli se myös tarpeeseen pitkän pimeän syksyn ja alkutalven jälkeen. Nautitaan tästä ja ihastellaan luonnon ihmeitä. Toissa päivänä näin jo sitruunaperhosen. <3

Nyt keittiöön ruoanlaittoon ja sitten ehkä vielä iltalenkille koko perheen voimin. Kuuluisa keltainen kuvastokin (Stockmann Hullut Päivät) putosi postilaatikkoon tänään, illalla täytyy uppoutua siihen ja katsoa mitä sieltä löytyisi.

Ihanaa torstai-iltaa!

----------

Igen är det den stunden på dagen då solen svänger sig så att ljuset flödar in i arbetsrummet, älskar detta ljus och kan inte få nog av att beundra det. 

Lustigt också hur det plötsligt bokstavligen känns som att dagarna blivit längre, man skulle nästan tro att vi fått fler timmar på dygnet, men allt detta beror enbart på att ljuset är tillbaka. Ännu på kvällen kan man gå ut och det är ljust och fåglarna kvittrar.

Vi har blivit riktigt bortskämda med mycket sol nu de senasta dagarna, men de behövde vi också efter den mörka hösten och vintern. Nu ska vi njuta och följa med naturen och se alla små underverk den skapar. I förrgår såg jag redan citronfjärilen <3

Nu till köket för matlagning och sedan kanske det blir en kvällspromenad med hela familjen senare ikväll. Den berömda gula katalogen (Stockmann Galna Dagar) damp ner i brevlådan idag, skall ikväll titta igenom den om där skulle finnas något trevligt.

Ha en fin torsdag-kväll!


| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

5 kommenttia:

 1. Oih, täältä löytyi ihana blogi! Olen muutamissa blogeissa nähnyt kommenttejasi ja kiinnitin suhteellisen samanlaiseen ikoniin ( siis meillä on aika samanlaiset :) ). Nyt tulin kurkkimaan ja voi että täällähän on niin viihtyisää!

  Jään heti seurailemaan :)

  www.beautyoflife.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos <3 ja lämpimästi tervetuloa lukijaksi :)
   No, niinpä näköjään onkin aika samanlaiset ikonit :) en ole aikaisemmin huomannutkaan sitä. Olen sinua instassa seurannut, mutta minulta on mennyt täysin ohi että sinulla on blogi, täytyy tulla vierailulle sinun blogiisi myös.

   Poista
 2. Sitruunaperhonen?!?! Mä haluan talven takaisin!! :D :D Hiihtoloma vielä pitämättä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, sitruunaperhonen jo täällä lenteli :) uskomattoman aikaista kylläkin. Ei, ei enää talvea :) mutta vielä se ehtii tulla takaisin.

   Mukavaa perjantaita!

   Poista