• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


KEVÄTTÄ VAATEKAAPISSA | VÅR I GARDEROBEN

2.3.2015Ei hätää, en ole ryhtymässa muoti-bloggaajaksi :) mutta nappasin huvin vuoksi muutaman kuvan viikonloppuna ostamistani vaatteista ja huivista. Olen huivi-ihminen ja huiveja löytyykin muutamia erilaisia, niillä saa kivasti vaihtelua asukokonaisuuksiin ja piristystä tavallisiin neuleisiin ym. Löysin niin kivan huivin KappAhlista ja ihastuin huivin värityksen lisäksi myös sen yksityiskohtiin tupsujen muodossa. Neuletakki ja pusero on myös ostettu samasta paikasta.

Uusi viikko ja uusi kuukausi, tervetuloa maaliskuu. Meillä on flunssaa liikkeellä ja täällä on pieni nuhanenä tänään kotona. Kovasti pöpöjä liikkeellä, senkin puolesta saisi jo kevät ja kesä tulla.

Ihanaa uutta viikkoa ja maanantaita!

----------

Ingen panik, skall inte bli modebloggare :) men tog på skoj några bilder av kläderna och scarfen jag köpte i helgen. Gillar scarfar och har några stycken, med dom får man så lätt variation i utstyrseln och dom piggar upp en alldeles vanlig tröja till exempel. Hittade den här roliga scarfen på KappAhl och blev förtjust förutom i dess färg så också i de fina små detaljerna i form av små tofsar. Också tröjan och skjortan är inköpta på samma ställe.

Ny vecka och ny månad, välkommen mars. Här har vi förkylning på gång så en liten snuvig näsa är hemma idag. Mycket baciller på gång nu, också för den skull kunde våren och sommaren redan komma.

Ha en bra ny vecka och måndag!


| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

2 kommenttia:

 1. Kaunis huivi! Vaikka en muotiblogeja luekkaan niin omista suosikkiblogeista on joskus kiva löytää muitakin kuin sisustusjuttuja :) Mukavaa vaihtelua. Vaikka edelleen ne sisustusjutut on tietysti suosikkeja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Itse en myöskään seuraa muotiblogeja tai muotia sillä lailla, en edes kovin usein osta uusia vaatteita itselleni :) Mietin aluksi että viitsinkö edes julkaista tätä postausta koska muoti ei ole sitä ominta juttua, mutta vaihtelu on mukavaa välillä :)

   Poista