• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


KEITTIÖSSÄ VIHERTÄÄ | DET GRÖNSKAR I KÖKET

25.3.2015
Hyvää huomenta keittiöstä näin keskiviikkona. Ulkona sataa lunta mutta keittiössä on jo varsin keväistä tuoreiden yrttien muodossa. Kokeilin rungollista rosmariinia myös keittiöön ja oregano saviruukussa löytyi Lidlistä jo varmaan kuukausi sitten. Ajatukset ovat jo kesän istutuksissa ja tänä vuonna haluan jälleen ehdottomasti istuttaa yrttejä ja hyötykasveja omaan puutarhaan. Viime kesänä suurin osa jäi istuttamatta kylmän alkukesän takia. On niin ihanaa käydä ottamassa tuoreet yrtit ym. ruoanlaittoon omasta pihasta. 

Meillä on myös hieman keskeneräinen kasvihuoneprojekti jota aloitettiin viime kesänä. Olemme rakentaneet sen vanhoista ikkunoista ja enää puuttuu sisältä lattiapinta ja yksi maalikerros. Odotan kovasti että pääsemme jatkamaan sitä ja että vihdoin pääsen sisustamaan ja suunnittelemaan istutuksia sinne.

Mutta myöhemmin tänään on vuorossa pääsiäisruohon kylvöä ja mahdollisesti vähän muuta pääsiäisaskartelua. 

Oikein mukavaa keskiviikkoa!

----------

God morgon från köket denna onsdag. Ute snöar det men inne i köket är det redan vårkänsla i form av färska örter. Provade rosmarinen också i köket och oreganon i lerkrukan är ett fynd från Lidl för snart en månad sedan. Tankarna börjar redan vara i sommarens planteringar och i sommar vill jag absolut igen ha mer nyttoväxter i trädgården. Förra sommaren blev alla örter oplanterade eftersom försommaren var så kall. Det är så härligt att kunna tassa ut i trädgården och plocka färska örter mm. till matlagningen.

Vi har också ett växthusprojekt som vi påbörjade förra sommaren och det är ännu litet på hälft. Vi har byggt det av gamla fönster och ännu fattas golvytan och ett lager målfärg på insidan. Väntar så att vi kan fortsätta på det så det blir klart och jag får börja inreda och fundera på planteringarna.

Men senare idag blir det att så påskgräs och kanske lite annat påskpyssel.

Önskar en riktigt bra onsdag!


| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

6 kommenttia:

 1. Niin kauniita keväisiä kuvia keittiöstä! :-) Ja tuo puu kyllä jaksaa myös ihastuttaa! <3 Kevättä kovasti takaisin odotellen, kumpa tämä kylmyys ei kestäisi kauaa! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos kovasti <3 vielä se puu on elossa mutta saa nähdä kuinka kauan :) Täällä tuli tänään lunta ja ulkona on varsin talviset maisemat tällä hetkellä, haluan myös kevään jo takaisin :)

   Poista
 2. Todella kauniita kuvia ja ihania kuvakulmia :).

  Tänään tuli lunta...:O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Täällä myös kovin talviset maisemat ulkona, ei kiva, saisi jo kevät ja lämpö tulla :)

   Poista
 3. Kauniita kuvia!
  Tuollainen rungollinen rosmariini olisi kiva. En vaan tiedä, pysyisikö se minulla hengissä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tuo rosmariini on niin kiva ja pidän siitä kovasti, olen vaan lukenut että on aika vaativa kasvi niin epäilen että se minullakin saatta huonosti menestyä :)

   Poista