• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


KAHVITAUKO | KAFFEPAUS

23.3.2015Maanantai ja vähän takatalvea ilmassa. Se taitaa olla syynä siihen että aamulla väsytti vielä enemmän kuin yleensä ja päivä on tuntunut pikkuisen tahmealta. Kissalla sen sijaan päivä oli alkanut paremmalla energialla ja kukkaruukusta oli mullat kaivettu lattialle, eikä siinä muu auttanut kun tarttua imuriin heti aamusta. 

Pieni luova kahvitauko tekee terää ja jäljellä oli vielä pala viikonlopun mustikkakakusta, joten eiköhän tämäkin päivä tästä ala kulkemaan.

Illalla on käytävä pyykkien kimppuun ja edessä on valtava silitysurakka, niin kuin yleensä, silittäminen ei ole lempipuuhani ja venytän sitä kunnes on aivan pakko. Kalenteria selaillessani huomasin että pääsiäinenhän on jo ensi viikolla ja rairuohot on vielä hankkimatta. Täytyy korjata asia jo heti tänään että ehdimme saamaan tuuhean pääsiäisruohon ajoissa kasvatettua. 

Mukavaa maanantaita ja uutta viikkoa kaikille!

----------

Måndag och en aning vinter i luften. Tror det var orsaken till att man var ännu tröttare än vanligt denna morgon och dagen har varit lite seg att komma igång. Kattens dag däremot hade börjat med bättre energi eftersom den hade grävt ut myllan från blomkrukan på golvet, så det hjälpte inte annat än att ta tag i dammsugaren direkt från morgonen.

En liten kreativ kaffepaus gör susen och då det dessutom fanns kvar en bit blåbärskaka, så månne inte den här dagen också kommer igång småningom.

På kvällen blir det att ta itu med bykberget och det blir att stryka allting, att stryka tvätt är inte min favoritsyssla och därför brukar det bli tills det absolut är måsta på. Bläddrade i kalendern och märkte att det är ju faktiskt påsk redan nästa vecka och vi har påskgräset oskaffat. Det måste åtgärdas idag så vi hinner få ett fint och tjockt påskgräs till påsken.

Trevlig måndag och ny vecka till er alla!


| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

6 kommenttia:

 1. Oi miten herkullisia kuvia taas! Täälläkin on hurjan kylmä ilma, mutta onneksi lumi on pysynyt poissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) täällä sataa räntää ja tuulee kylmästi, onneksi ei ole jäänyt lunta maahan, ainakaan vielä :) ehti jo tottua aurinkoon :)

   Poista
 2. Kyllä kelpaa kahvitella noin herkullisen mustikkapiirakan kera ;)

  VastaaPoista