• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


KEITTIÖN KAAPPI | SKÅPET I KÖKET

17.2.2015Pysytään keittiössä vielä yhden postauksen verran, sitten taas jotain muuta sen jälkeen. :) Vaikka tämän hetkinen unelmakeittiöni olisi suhteellisen vähäeleinen ja suoralinjainen niin pidän silti kovasti myös ruutuovellisista kaapeista ja vanhan ajan henkisistä jutuista. Joten vaikka minulla joskus olisi se astetta modernimpi keittiö en silti luopuisi keittiömme puisesta astiakaapista enkä luultavasti ruututapetistakaan

Kaappiin olen kerännyt ne rakkaimmat keittiöön liittyvät aarteet joilla on joku historia tai jotka olen saanut joltain tärkeältä ihmiseltä. Suurin osa tavaroista on ja pysyy kaapissa aina ja joitakin juttuja vaihtelen välillä. Monta vuotta vanha haaveeni vanhasta puunvärisestä talonpoikaissohvasta on alkanut taas myös nostaa päätään, niitä on vaan niin hankala löytää kohtuuhintaisena ja oikeissa mitoissa.

Mukavaa illanjatkoa, toivottavasti olette saaneet nauttia auringonpaisteesta tänä laskiaistiistaina.

----------

Vi håller oss i köket ännu den här gången men sedan blir det annat igen :) Även om mitt drömkök just nu skulle vara ett i litet modernare stil så tycker jag ändå också om rutiga skåpdörrar och saker med gammaldags känsla. Så fast jag skulle ha ett modernare kök så skulle jag inte göra mig av med vårt kärlskåp och troligen inte den rutiga tapeten heller.

I skåpet har jag samlat de mest kära kökssakerna som har en historia eller som jag fått av någon nära och kär person. Största delen av sakerna i skåpet är alltid där, medan en del andra byter jag ibland ut enligt smak och tycke. Min flera år gamla dröm om en gammal drängsoffa i träfärg har igen också vaknat till liv, sådana är bara så svåra att få tag på till lämpligt pris och i rätta måtten.

Trevlig fortsättning på kvällen, hoppas ni fått njuta av mycket solsken denna fastlagstisdag.


| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

6 kommenttia:

 1. Aivan upeita yksityiskohtia. Tykkään noista lasipurkeista joissa "suippo" kansi
  vai miksi niitä kutsutaankaan. Saako udella mistä ne mahtaa olla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 ja ihanaa että löysit blogiini :) Purkit ovat Pentikin, tosin ne ovat varmaan ainakin viisi vuotta vanhat niin en tiedä onko niitä niillä enää. Toivottavasti löydät vastaavanlaisia jos ei ihan samoja enää ole :)

   Poista
 2. Kauniita esineitä ja tavaroita ja ihana kaappi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 kaappi on minunkin lemppari ja on kiva koota sinne tavaroita näkyviin mutta samalla ne ovat suurimmalta pölyltä piilossa kuitenkin :)

   Poista
 3. Fint .. visst är det Ikea koppar de där vita med blåa blommor?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack <3 Kopparna är från Hemtex för något år sedan, men såg att Ikea faktiskt har välidgt liknande :) Tack för din kommentar och roligt att du hittade hit :)

   Poista