• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


JOULU OLOHUONEESSA | JUL I VARDAGSRUMMET

18.12.2014

Joulu olohuoneessa menee samoissa väreissä kuin muutenkin eikä siellä ole sen enempää koristeita. Kukat ja kynttilät luovat tunnelmaa ja joulukuusi viimeistelee kokonaisuuden. Pörröinen tekoturkishuopa lämmittää jos sohvalla haluaa ottaa pienet nokoset jouluruokailujen välissä.

Viikonloppuna olisi tarkoitus tehdä joulusiivous, ei mitään joka listan jynssäystä, mutta matot tuulettumaan ja lattiat pestään ja pölyt pyyhitään. Sauna ja pesuhuone on myös kuurattava kunnolla, se kuuluu asiaan. Se raikas tuoksu sen jälkeen tuo joulumielen ja sitten onkin aika ottaa kuusi sisälle. Otetaan kuusi aina muutama päivä ennen aattoa sisälle koska haluamme nauttia sen tuomasta tunnelmasta hyvissä ajoin.

 Mukavaa vaihtelua vesisateeseen tämä kaunis pakkasaamu ja jopa hieman joulutunnelmaa on ilmassa. Nyt joulumusiikkia soimaan ja leipätaikinan tekoon.

Mukavaa torstaita.

----------

Julen i vardagsrummet går i samma färger som annars och för övrigt är det inte heller så mycket juldekorerat där. Blommor och levande ljus står för stämningen och julgranen hämtar sen den största julstämningen. En lurvig pläd i fuskpäls värmer om man vill ta en lite tupplur på soffan mellan all julmat.

Under inkommande veckoslut tänkte vi göra julstädningen. Är inte den som tycker det är nödvändigt att skura alla vrår och lister, men mattorna ska ut och vädras, golven ska tvättas och dammet torkas. Bastun och tvättrummet ska också skrubbas ordentligt, det hör till. Den fräscha och friska doften efteråt ger julstämning åt mig och efter det är det dags att ta in granen. Vi brukar alltid ta in granen redan några dagar innan julaftonen så man kan njuta av den i god tid.

 Vacker frostmorgon idag, vilket är en trevlig omväxling till allt regn. Kan till och med känna en smula julstämning i luften. Nu ska jag lägga på julmusik och göra en bröddeg.

Ha en bra torsdag.


| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti