• Yhteydenotot sähköpostitse.
    Kontakt via email.


  • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
    Du kan följa Sommarbacka också här:

    Pinterest
    Facebook
    Instagram
    Bloglovin
    Blogit.fi




  • Tervetuloa Sommarbackaan

    Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

    Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

    Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


    Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

    Välkommen till Sommarbacka

    Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

    Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

    Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


    Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


HYVÄÄ HUOMENTA | GOD MORGON

8.11.2014



































































Huomenta, lauantai!

Viikonlopun aamut ovat parhaimpia ja usein tulee tehtyä ja katettua arkiaamuista poikkeava aamupala. Arkena syödään miltei poikkeuksetta puuroa mustikoilla, hyvää ja terveellistä sekin, mutta viikonloppuna on mukava syödä hieman erilainen aamupala kun on aikaa valmistaa ja myös istua kauan pöydässä.

Tein ensimmäistä kertaa itse pataleivän. Mikään ei varmasti voita tuoretta leipää aamupalaksi. Pataleipä oli niin helppo ja yksinkertainen tehdä että sitä täytyy tehdä useamminkin ja mikä parasta siihen ei ole lisätty mitään lisäaineita. Itseleivotun leivän makua voi muuttaa käyttämällä eri jauhoja, siemeniä ja pähkinöitä ym. Resepti löytyy tästä (Kotivinkki).

Mukavaa päivää!

----------

God morgon, lördag!

Lördag- och söndagsmorgnarna är bland de bästa och då brukar vi äta och duka fram en lite annorlundare frukost än vad vi hinner med på vardagarna. På vardagen äter vi oftast gröt med blåbär, gott och hälsosamt det också, men under helgen är det roligt att börja dagen med en lång fruksot då man har tid.

Bakade för första gången ett bröd som man gräddar i en gryta och det var så enkelt att det borde jag göra oftare, inget vinner säkert ett färskt och varmt bröd på morgonen. Det bästa med att baka sitt eget bröd är också att då vet man vad det innehåller, inga tillsatsämnen och smaken kan man variera genom att använda olika mjöl, frön och nötter mm. Receptet hittar du här (Kotivinkki).

En bra dag!


| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti